string(4) "test" Kerstviering bij IVC Dunya

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kerstviering bij IVC Dunya

vrijdag 9 december 2016 19:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Internationaal Vrouwencentrum Dunya aan de Raetsingel 5 in Boxmeer. 

Op vrijdag 9 december is het kerst bij Internationaal Vrouwencentrum Dunya. Bestuur, vrijwilligsters en bezoeksters van het vrouwencentrum nodigen alle vrouwen en meisjes uit Boxmeer en wijde omgeving uit voor de jaarlijkse kerstvieren. Vanaf 19.00 uur vieren we de terugkeer van het licht en de geboorte van een kind. Elke opvatting over en iedere invulling van het kerstfeest is welkom.

De kerstviering vindt plaats in een informele sfeer. Natuurlijk wordt het kerstverhaal verteld en wordt er gezongen. Het gospelkoor van de Driewiek verzorgt de muzikale omlijsting van deze avond. Daarnaast is er ruimte om gezellig samen te zijn onder het genot van een hapje en een drankje.
Om er een echt internationale viering van te maken, vragen we iedereen iets te eten mee te nemen, zodat we dat kunnen delen.

De toegang is geheel gratis. De deuren gaan om 19.00 uur open. Het programma start om 19.30 uur. Internationaal Vrouwencentrum Dunya is gevestigd aan De Raetsingel 5 te Boxmeer. Meer informatie is te vinden op www.dunya-boxmeer.nl en onze facebookpagina.