string(4) "test" Workshop kerststukjes maken

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Workshop kerststukjes maken

dinsdag 6 december 2016 13:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij IVC Dunya aan de Raetsingel 5 in Boxmeer. 

Iedere dinsdagmiddag staan de deuren van Internationaal Vrouwencentrum Dunya open voor alle vrouwen en meisjes die zin hebben in wat gezelligheid. Onder het genot van koffie of thee en een internationale lekkernij kun je andere vrouwen ontmoeten. Iedere week staat een ander thema centraal. Meestal gaat het om een bepaald land. Je kunt proeven van een of twee kleine lekkernijtjes, soms hartig en soms zoet.

De inloopmiddag van dinsdag 6 december heeft een winters tintje. We kijken vooruit naar de naderende feestdagen. Midden in de advent en vlak na Sinterklaas is het weer tijd om het huis om te toveren in een magisch winter wonderland. De een doet dit wat uitgebreider dan de ander, maar wat extra versiering is nooit weg. Daarom biedt IVC Dunya op dinsdagmiddag 6 december een workshop kerststukjes maken aan. Het vrouwencentrum zorgt voor alle materialen en natuurlijk ook voor iets lekkers en een verwarmend drankje.

Op dinsdag 6 december kun je tussen 13.00 en 15.00 uur terecht aan De Raetsingel 5 te Boxmeer. Deelnemen kost slechts €1. Meer informatie over IVC Dunya is te vinden op www.dunya-boxmeer.nl en onze facebookpagina.