string(4) "test" Theatershow: Queen - I want to break free

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Theatershow: Queen - I want to break free

vrijdag 9 december 2016 20:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de Schouwburg van Cuijk aan de Grotestraat in Cuijk. 

De grootste theatershow ooit over het leven en werk van Freddie Mercury en Queen

QUEEN - I Want To Break Free

muziek en liedteksten: Queen | spel: Timothy Drake, Linda Kinsbergen, Kristian Salisbury, Jouke Westerhof e.a. | decor: Mike Vullings | video: Jérôme Siegelaer

Op 24 november 2016 is het alweer vijfentwintig jaar geleden dat Freddie Mercury, een van de grootste rock-‘n-roll entertainers aller tijden, op 45-jarige leeftijd bezweek aan de gevolgen van aids. Hij liet de wereld een schatkist aan klassiekers na. 

De grootse theatershow ‘I Want To Break Free!’ neemt u in een minutieus nagebouwd decor mee naar de stadionconcerten, waar de band zijn hoogtepunten beleefde. In een ruim twee uur durende ode, inclusief extravagante kostuums en scènes uit de beroemde videoclips, komen alle hits van Queen en van Freddie solo voorbij. 

Op een groot videoscherm wordt met sfeeropnamen, foto’s, teksten en livebeelden het verhaal achter Freddie en zijn band verteld. 
Speciale gast is Linda Kinsbergen, die de rol van Montserrat Caballé vertolkt in deze 100% live gespeelde en gezongen show! Een hoogtepunt dit theaterseizoen, of om met Freddies eigen woorden te eindigen ‘The bigger the better’!

Schouwburg Cuijk
Vr 9 december, 20.15 uur
27,50 euro (incl pauzeconsumptie en garderobe)
www.queentour.nl
www.schouwburgcuijk.nl