string(4) "test" Cicero lezing: Peter Gordijn

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Cicero lezing: Peter Gordijn

maandag 31 oktober 2016 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In MFC Oelbroeck aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis. 

Cicero - Peter Gordijn (GRATIS toegang)

Cicero presenteert levenslessen van een voormalig Apachepiloot

Na het succesvolle eerste seizoen presenteert Cicero Sint Anthonis als eerste spreker van het nieuwe seizoen voormalig Apachepiloot Peter Gordijn. Op maandag 31 oktober vertelt hij zijn inspirerende verhaal over zijn verleden als piloot bij Defensie en zijn persoonlijke ontwikkeling en levenslessen die hij hieruit heeft gehaald.

Peter Gordijn groeide op in Sint Anthonis en was van 2005 tot 2015 Apachepiloot. Hij is vier keer op uitzending geweest naar Afghanistan en één keer naar Mali. Uit onvrede over de VN-vredesmissie in Mali heeft hij uiteindelijk in goed overleg Defensie verlaten. Een hernia in 2006 zorgde voor een gedwongen zelfreflectie en het begin van een proces van persoonlijke ontwikkeling. Gordijn kon na een succesvolle operatie weer vliegen maar bleef zich daarnaast richten op de universele levenslessen die zijn leven naar eigen zeggen enorm verrijkten. In zijn boek ‘Wakker!’ beschrijft Gordijn de belangrijkste acht levenslessen aan de hand van de avonturen die hij meemaakte als Apachepiloot. Bij Cicero laat hij beelden zien die hij maakte vanuit zijn cockpit en vertelt hij zijn unieke verhaal.

Cicero Sint Anthonis nodigt iedereen van harte uit op maandag 31 oktober naar het boeiende verhaal van Peter Gordijn te komen luisteren. De avond vindt plaats in MFC Oelbroeck aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is GRATIS, dankzij de ondersteuning van diverse sponsoren. Geniet van een bijzonder, inspirerend verhaal en verbreed je referentiekader. Daarna kan er onder het genot van een drankje gezellig worden nagepraat bij Oele Tôn’s Gasterij.

Bij Cicero staan wereldse zaken én gebeurtenissen in de eigen regio centraal. Cultuur, politiek, maatschappij, sport, wetenschap en human interest komen aan bod. Boeiende thema’s, spraakmakend gepresenteerd vanuit een verrassend perspectief. Gewone mensen, bijzondere verhalen!

Website:
www.facebook.com/cicerosintanthonis 

31/10/2016 Van: 20.00 Tot: 21.30
Oelbroeck MFC Sint Anthonis