string(4) "test" Oldtimer Toertocht Land van Cuijk

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Oldtimer Toertocht Land van Cuijk

zondag 11 september 2016 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Verzamelen en vertrekken om 11.00 uur bij de Wilbertoordse Kiosk aan het St. Josephplein te Wilbertoord.  

Tractorclub de Peeltuffers uit Wilbertoord organiseert op zondag 11 september voor de 3 keer hun tweejaarlijkse ‘Peeltuffers Oldtimer Toertocht’ door de regio Land van Cuijk. Iedereen met een motorische oldtimer op wielen (tractoren, bromfietsen, vrachtwagens, unimogs, auto’s enzovoorts) is welkom. De deelnemers kunnen vanaf 10.00 uur verzamelen en vertrekken om 11.00 uur bij de Wilbertoordse Kiosk aan het St. Josephplein te Wilbertoord. 

Na afloop van deze toertocht staat er voor de deelnemers vanaf 16.00 uur bij Café Zaal Amanshof  (Wethouder Lindersstraat 68, Wilbertoord) een warme maaltijd klaar en zal de feestavond met  Apres Toertocht DJ beginnen. Voor de kinderen staat er een springkussen klaar!

In verband met de voorbereidingen is voorinschrijving verplicht. Deze inschrijving vindt plaats op donderdagavond 1 september van 19.00 uur t/m 22.00 uur bij Café Zaal Amanshof. 

Inschrijving kost € 15,- per deelnemer en of bijrijder. Kinderen t/m 12 jaar mogen op eigen risico en toezicht meerijden, inschrijving voor de jeugd kost € 7,50. Iedere deelnemer kan inschrijven voor maximaal 5 personen. Een geldig rijbewijs & WA verzekering is verplicht. 

Meer informatie? Neem dan contact op met Mark Janssen ( peeltuffers@gmail.com / 06-40402440).