string(4) "test" Muzikale theetuin met brocantemarkt

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Muzikale theetuin met brocantemarkt

zondag 28 augustus 2016 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij de Boergondische Tuijn aan de Noordkant 17 in Sint Anthonis. 

Muzikale theetuin met brocantemarkt bij de Boergondische Tuijn op zondag 28 augustus

Op zondag 28 augustus tussen 11.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers van de Boergondische Tuijn Noordkant 17 St. Anthonis genieten van een muzikale theetuin met een tomatenproeverij.

Dit jaar worden er bij de Boergondische Tuijn in de Orangerie meer dan 135 verschillende rassen tomaten gekweekt. Bezoekers kunnen deze tomaten in allerlei kleuren, geuren en smaken komen proeven in de theetuin.
Verder is er een optreden met sfeervolle luistermuziek.

Daarnaast is er een kleine brocantemarkt rondom de Brocanterie waar men kunst, mooi oud servies (Wedgwood, Villeroy & Boch, Sphinx, Societe Ceramique Maestricht) , zilver- en glaswerk kan kopen o.a. uit België, Engeland en Frankrijk.

De tuin is dan tevens omgetoverd tot een sfeervolle theetuin, waar men diverse gerechten kan proeven bereid met de tomaten uit de Orangerie zoals tomatenjam, -soep, -tapenade, -quiche, -sap en -boter. Verder kan men genieten van Dwars dur d’n Hof-soep, kruidenthee ’s en siropen uit de tuin of een kopje koffie of cappuccino. Daarnaast kan men van heerlijke huisgemaakte quiches en taarten met fruit uit eigen tuin smullen.

De entree is gratis, maar als u graag een rondleiding wenst met uitleg over de Kosmosagenda kost dit E 4,50 inclusief een kopje kruidenthee, koffie of cappuccino.
Een gedeelte van de opbrengst gaat naar een goed doel, namelijk de Schoenendoosactie.

www.deboergondischetuijn.nl 

28/08/2016 Van: 11 Tot: 17
Noordkant 17