string(40) "sneeuwwitje-in-openluchttheater-overloon" Sneeuwwitje in Openluchttheater Overloon

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Sneeuwwitje in Openluchttheater Overloon

zondag 14 augustus 2016 14:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In het Openluchttheater in Overloon.

Op zondag 14 augustus speelt Toneelvereniging Mariahout de familievoorstelling Sneeuwwitje & The Dwarfs, te zien om 14.30 uur.

Sneeuwwitje & The Dwarfs
Op zondag 14 augustus is Sneeuwwitje & The Dwarfs te zien in het Openluchttheater in Overloon. Een vrolijke, eigentijdse familievoorstelling gespeeld door Toneelvereniging Mariahout. Toneelvereniging Mariahout is al jaren een graag geziene gast in het Openluchttheater. Met de succesvolle voorstellingen Doornroosje, Roodkapje en De Nieuwe Kleren van de Keizer trokken zij veel publiek. Nu spelen ze de moderne variant van het aloude sprookje Sneeuwwitje. Prinses Willemien wordt 16 jaar. Haar vader, de super coole koning Gerbrand, organiseert een groot feest waar de hipste band van het land optreedt. The Dwarfs zijn het helemaal! Maar prinses Willemien wil The Dwarfs niet en ook geen feest. Prinses Willemien wil dat haar vader gelukkig is. Ze gunt hem een nieuwe vrouw. En dan verschijnt Samantha. Het is liefde op het eerste gezicht. Maar is Samantha wel zo lief als ze zegt dat ze is? 

Kaarten en meer informatie
Kaarten voor Sneeuwwitje & The Dwarfs € 6,50. Ze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig.

Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaan de voorstellingen door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon. Tot slot: Like het Openluchttheater op Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon en blijf op de hoogte van leuke acties, het laatste nieuws en foto’s en filmpjes van de voorstellingen.