string(4) "test" Muziek & BBQ op Kasteel Tongelaar

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Muziek & BBQ op Kasteel Tongelaar

zaterdag 1 oktober 2016 18:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Kasteel Tongelaar in Mill. 

Laatste van drie zomerse avonden intieme BBQ-feestjes op het binnenplein. Er is live muziek en Chef-kok Hans staat achter zijn XXL BBQ-smoker. Kom gezellig borrelen en muziek luisteren onder de oude beuk of reserveer een tafeltje en pik een vorkje mee. “Muziek en BBQ op het binnenplein” is van 18 - 22 uur. Naborrelen mag; vinden we gezellig! 1 oktober spelen Mannen met Baarden. Meedoen mag!!

Mannen met Baarden
Last but not least komen de ‘Mannen met Baarden’ naar Mill op 1 oktober. Mannen met Baarden is een muzikaal concept waarin twee ras-muzikanten het publiek vragen om mee te spelen met hun muziek van folk en oude Americana. Bart van Asten (Tinkers Drinkers Dreamers) en Martijn Kuijten (Op zoek naar Johan) spelen samen klassiekers van o.a. Woody Guthrie, Hank Williams, Johnny Cash en zelfs Gerard Maasakkers. Met gitaar, tafelkleed en schemerlamp trekken ze door het land en zingen rond elke keukentafel. De ervaring leert dat er altijd wel iemand aanschuift met een trekzak, gitaar of mooie (tweede) stem en elke avond is er één van verrassingen. De Mannen met Baarden hebben zelf wat vaste liedjes achter de hand, maar als je nu al weet dat je aan wil schuiven en vooruit wil oefenen, mag je die playlist opvragen... graag zelfs!

Voor meer info of het reserveren van een tafeltje: graag via het contactformulier op onze website. Als je alleen wil borrelen en muziek luisteren, ben je ook van harte welkom.

Kosten: vanaf 17,50 pp.

Website:
http://www.kasteeltongelaar.nl/agenda/31/muziek-en-bbq-op-het-plein 

01/10/2016 Van: 188 Tot: 22
Kasteel Tongelaar Mill