string(4) "test" Muziek & BBQ op Kasteel Tongelaar

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Muziek & BBQ op Kasteel Tongelaar

zaterdag 3 september 2016 18:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij het Kasteel Tongelaar in Mill. 

Drie zomerse avonden in augustus en september geven we intieme BBQ-feestjes op het binnenplein. Er is live muziek en Chef-kok Hans staat achter zijn XXL BBQ-smoker. Kom gezellig borrelen en muziek luisteren onder de oude beuk of reserveer een tafeltje en pik een vorkje mee. “Muziek en BBQ op het binnenplein” is van 18 - 22 uur. Naborrelen mag; vinden we gezellig! Onder voorbehoud spelen 6 augustus Desolation, 3 september Transito en 1 oktober Mannen met Baarden.

Transito
Op 3 september gaan we Tex-mex met de warme klanken van Transito. Rootsmuziek uit Cuba, Brazilië en jazzy blues uit New Orleans. Gepokt en gemazeld is het illustere gezelschap van Transito, met vele optredens op straatfestivals, podia en tuinfeesten. De pure muziek uit alle windstreken neemt je mee op ontdekkingstocht; denk Buena Vista Social Club, trompet, viool. Daar passen we de BBQ op aan! Er mag gedanst worden:)

Voor meer info of het reserveren van een tafeltje: graag via het contactformulier op onze website. Als je alleen wil borrelen en muziek luisteren, ben je ook van harte welkom.

Kosten: vanaf 17,50 pp.

Website:
http://www.kasteeltongelaar.nl/agenda/31/muziek-en-bbq-op-het-plein 

03/09/2016 Van: 18 Tot: 22
Kasteel Tongelaar Mill