string(4) "test" Slotconcerten Kasteel Tongelaar

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Slotconcerten Kasteel Tongelaar

zondag 8 januari 2017 15:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij kasteel Tongelaar in Mill.

Vanaf dit najaar wordt er op Kasteel Tongelaar weer een serie kamermuziekconcerten gegeven. Een aanwinst voor het 'Land van Cuijk'! Met medewerking van gerenommeerde professionele ensembles zoals het MOSA saxofoonkwartet, het MEANDER strijkkwartet en het GULDEN €URO TRIO. De jonge pianist Rik Kuppen studeert dit jaar af aan het Conservatorium van Den Haag en won o.a. het Prinses Christina Concours en het Internationaal Vocalisten Concours als liedbegeleider.

13 november 2016: MOSA saxofoonkwartet (reeds plaatsgevonden)

8 januari 2017 Rik Kuppen, piano. Aanvang 15.00 uur.


12 februari 2017 Meander strijkkwartet

12 maart 2017 Gulden Euro Trio, viool, piano en fluit

Aanvang 20 uur, kaartjes zijn : €15,- per concert of €50,- voor een passe-partouts van 4 concerten. reserveren van de kaartjes kan via de mail: info@inkies.nl

13/11/2016
Reeks van 4 zondagavondconcerten met kamermuziek
www.kasteeltongelaar.nl

8 januari 2017 Rik Kuppen, piano

Rik Kuppen [2] (1994) begon met pianospelen op dertienjarige leeftijd. Hij studeerde enkele jaren bij Veronika Szirmai-Milkó. In 2011 startte hij met de opleiding Klassiek Piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij zit momenteel in het eerste jaar van zijn Masteropleiding en studeert bij Ellen Corver. In april 2012 nam Rik deel aan het Prinses Christina Concours, waar hij tijdens de landelijke finale de eerste prijs won. Tijdens zijn recital horen we ondermeer van Sergeij Rachmaninoff de ‘Chopin Variaties’ en van Franz Schubert de ‘Moment Musicaux’.