string(29) "food-truck-festival-lekkeruit" Food Truck Festival LEKKER.UIT

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Food Truck Festival LEKKER.UIT

maandag 10 september 10857 09:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In het Weijerpark in Boxmeer. 

BOXMEER – De eerste editie van een nieuw Food Truck Festival ‘LEKKER.UIT’ vindt plaats op 10 en 11 september in het Weijerpark in het Brabantse Boxmeer. De toegang is gratis. De organisatie is in handen van een aantal leden van The Young Talent Group en (De Weijer ambassadeurs) Tom en Annemieke van Zwieten.

Foodtrucks
Het Weijerpark wordt versierd door diverse foodtrucks, welke heerlijke ambachtelijke gerechten zullen bereiden. Diverse foodtrucks met uiteenlopende gerechten hebben zich al vol enthousiasme aangemeld. Zo zal er voor iedere bezoeker wel iets naar zijn of haar smaak aanwezig zijn, een kleine greep uit het diverse aanbod: Indonesische saté, overheerlijke hamburgers, boerenjoghurt, smoothies, bradwurst, smaakvolle taartjes, wafels, ambachtelijke frites en het lekkerste ijs. Naast volop eetmogelijkheden wordt er uiteraard ook een breed assortiment aan drankjes geserveerd. Van een heerlijke warme koffie tot aan een speciaal biertje en verkoelende cocktail.

Muziek en theater
De sfeer van het gezellige festival wordt versterkt door de optredens van dj’s, bandjes, singer-songwriters en cabaretiers. Overdag zijn er diverse kleine podia waar artiesten voor een kleine groep zullen optreden. ’s Avonds focust het festival zich op één podium. Een sterke combinatie van kunst, cultuur, muziek, eten en drinken zal voor een fantastisch festival zorgen.

Doelgroep
Het meerdaagse festival is bedoeld voor jong en oud. Overdag kunnen bezoekers onder het genot van een drankje en een hapje van de foodtrucks in het sfeervolle park genieten van theater en muziek. ’s Avonds bestaat het programma voornamelijk uit muziek op één podia.
Ook voor gezinnen met jonge kinderen is het festival een aanrader voor een dagje uit. Er is een speciaal kinderprogramma, zodat ook de jongste bezoekers zich zullen vermaken.

De organisatie is momenteel druk bezig met het boeken van artiesten, foodtrucks en de aankleding voor het festival. Wil je op de hoogte blijven welke foodtrucks en artiesten op de eerste editie van LEKKER.UIT zullen verschijnen? Volg LEKKER.UIT dan op Facebook via www.facebook.com/lekkerpuntuit.

www.lekkerpuntuit.nl