string(4) "test" Vierdaagse Concert Boxmeer

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Vierdaagse Concert Boxmeer

zondag 24 juli 2016 19:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


 Spectaculair avondvullend concert, op het Raadhuisplein in Boxmeer.

Maak kennis met een heel bijzondere muziekavond. Een wervelende show met muziek, zang en dans van hoog niveau uitgevoerd door het Vierdaagse Orkest.

Het orkest boekt al vele jaren succes met optredens in o.a. Wijchen, Cuijk en Nijmegen in de week van de Nijmeegse Vierdaagse. Voor het vijfde jaar alweer doen zij ook Boxmeer aan in hun concerttour.
Het Vierdaagse Orkest wordt gevormd door getalenteerde muzikanten uit voornamelijk het Land van Cuijk en Rijk van Nijmegen. Het orkest treedt aan met een getalenteerd combo en een enthousiaste zanggroep.

Onder de algehele muzikale leiding van Bart van Zutven brengt het Vierdaagse Orkest een avondvullend programma met een mix aan muziekstijlen. Van serieuze werken tot vrolijke meezingnummers, van harmoniemuziek op hoog niveau tot pop- en filmmuziek. Voor de muzikanten een muzikale uitdaging, voor het publiek zo afwisselend, dat het van begin tot einde boeiend is.

De zanggroep staat onder leiding van vocalcoach Stephanie van Werkhoven en regisseur Roel Verheggen, beiden woonachtig in Boxmeer. Laat u zich verrassen en geniet van een prachtig muzikaal spektakel.

www.vierdaagseorkest.nl

Vierdaagse Concert Boxmeer
Zondag 24 juli 19:30u
Raadhuisplein Boxmeer
Entree: € 5,00