string(4) "test" Ti An Guis ‘Estorias’

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Ti An Guis ‘Estorias’

zondag 12 februari 2017 16:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Het jonge wereldmuziek-ensemble presenteerde in 2015-2016 haar derde programma ‘Estórias’.

Ti An Guis heeft in rap tempo een plek verovert op de Nederlandse muziekpodia. Sinds 2011 reist de groep door wisselende muzikale landschappen van Europa, Azië en vooral Zuid-Amerika: alle kleuren, texturen, en ritmes absorberend die ze op haar weg tegenkomt.
De twee gitaren, contrabas en percussie zijn daarvoor een uitstekende combinatie. Maar het gezicht van Ti An Guis is zonder meer de innemende zangeres Lovorka. Met haar timbres, verschillende registers, talen en verschijning is zij het stralende middelpunt tijdens de swingende concerten van dit buitengewone kwintet. Op een originele manier wordt met folkmuziek een eigen geluid en expressie gecreëerd. Een sublieme muzikale smeltkroes!
De jonge leden van Ti An Guis zijn afkomstig uit Mexico, Griekenland, Portugal en Kroatië. Zij ontmoetten elkaar op de conservatoria van Den Haag en Rotterdam.
Tianguis betekent letterlijk open markt en is afkomstig uit het Azteekse Rijk. Een plaats vol kleuren, geuren en smaken. Waar mensen samenkomen om elkaar te ontmoeten.

Na afloop sfeervolle nazit met ‘Melting pot’ soep.
Aanvang: 16.00 uur
Toegangsprijs: € 17,50
Tickets

Kijk voor meer informatie op:
www.ti-an-guis.com

Meer informatie of het hele programma bekijken dat kan op
www.desteenakker.nl