string(16) "pub-esser-1-jaar" Pub Esser 1 jaar!

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Pub Esser 1 jaar!

zaterdag 20 augustus 2016

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Pub Esser, hét sportcafé van Boxmeer viert zijn 1 jarige bestaan.

Pub Esser is gelegen in de Steenstraat (oud hotel De Boomgaard / Esser) te Boxmeer.

Hier kun je diverse soorten sport volgen, te bekijken op 6 grote schermen. Maar je kunt hier ook terecht voor een potje pool, darts soft & steel, live Music, meer dan 60 soorten speciaal bieren waaronder Guinness van de tap, wijnen, whisky’s, feesten van groot tot klein in onze unieke zaal (vroeger koetshuis van Boxmeer). 

Ben je hier nog niet geweest dan is het echt tijd om dit cafe eens een bezoekje te brengen. Tijdens het jubileum kun je genieten van Mad Murdock.
Mad Murdock is een Rockband waarmee het alle kanten op kan, like Murdock himself. Deze energieke rockband staat klaar om elke tent op de kop te zetten. Mad Murdock is geschikt voor alle feesten van groot tot klein en van kroeg tot festival. Met een veelzijdig repertoire weten de mannen van “the MM-team” hoe je een publiek moet vermaken! Nummers vanaf de 60’s tot nu staan op het repetoire van Mad Murdock! Alle grote namen in het genre; ROCK welteverstaan! De bandleden hebben alle ruimschoots podiumervaring, en staan garant voor een knallend en spetterend optreden.
Benieuwd? Check them out !!! EMBRACE YOUR INNER MURDOCK!

www.pubesser.nl