string(4) "test" Pop-up restaurant MOUT & ZOUT Kasteel Tongelaar

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Pop-up restaurant MOUT & ZOUT Kasteel Tongelaar

donderdag 7 juli 10805 17:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Kasteel Tongelaar in Mill. 

Van 7 t/m 24 juli openen wij weer een POP-Up restaurant in the Barn. Onze keukenbrigade gaat op zoek naar nieuwe smaakcombinaties die bier en spijs laten samensmelten in verrassende gerechten. Je moet daarbij denken aan een speciaal-biertje als ingrediënt in een saus, stoofpot of marinade, of mout als basis van brood, etc.
In de middeleeuwen werd alles al gestoofd in bier of wijn, uit noodzaak. Maar er is nu een geheel vernieuwende kook-trend aan het ontstaan die bier als spannend ingrediënt ziet. Daar kun je een (regionaal) biertje bij drinken, maar evenzogoed een lekker wijntje. Wij adviseren je daar graag in.

Het Pop-up restaurant is elke donderdag t/m zondag open.
Reserveren kan alleen via het contactformulier op onze website.
De volgende data zijn op dit moment beschikbaar: 7, 8, 9, 10, 14, 15, 17, 23 en 24 juli.

Website
http://www.kasteeltongelaar.nl/agenda/19/pop-up-restaurant-mout-en-zout 

07/07/2016
Van 17 uur tot 24 uur
Kasteel Tongelaar Mill