string(4) "test" Niersdal Festival

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Niersdal Festival

zaterdag 10 september 2016 17:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Dit evenement vindt plaats in het Niersdal, te gemeente Gennep. 

Niersdal Survivalrun organiseert in samenwerking met Roepaen het Niersdal Festival. Een festival aan de vooravond van de Niersdal survivalrun, in het jaar dat de surivalbond 25 jaar bestaat, met foodtrucks, survivalclinics en survivalstands en een reunie voor oud-leden van de survivalbond maar bovenal veel muziek van talentvolle en opkomende acts! Tickets voor het festival bestel je hier. Meedoen aan de run?: www.niersdalsurvivalrun.nl

The Hillbilly Moonshiners
The Hillbilly Moonshiners zijn een partyband die je favoriete hits onderdompelen in Louisiaans swampwater. Met hun vertolking van hits van onder meer Beyoncé, Mumford and Sons, Katy Perry maar ook Johnny Cash stond de band de afgelopen twee jaar ruim honderd keer op het podium in binnen- en buitenland. Hun single 'Dashing Through The Snow' was rond de kerstdagen een dikke hit op Spotify en bracht de band airplay op 3FM, QMusic, NPO Radio 2 en Radio Veronica. Onlangs deelden ze nog het podium met onder meer Rowwen Héze en The Common Linnets en waren ze te zien als headliner tijdens Bevrijdingsfestival Limburg en op het Dauwpop Festival. That's right folks, met The Hillbilly Moonshiners hebben we een mooie afsluiter voor het festival te pakken!

Bolt & The Swamp People
Deze jonge hechte band laat zich inspireren door Amerikaanse vertakkingen als blues, gospel en sixties rock. Verknocht aan pure rootsliedjes in de trant van The Band, CCR en Sam Cooke, maar dan met de dwingende cadans van een locomotief.

Maurice van Hoek
Maurice van Hoek speelt muziek met alle ziel en zaligheid. Hij schrijft songs over zijn leven als observator reizend door het Amerikaanse landschap en de liefde. Zijn trektocht drie maanden door de USA liet hem het licht zien in de country en Americana muziek en was voeding voor de 11 songs op de debuutplaat - welke hij bij Roepaen opnam.

Bourbon Avenue
Neem 25% jazz, 25% motown soul, 25% funk en je hebt een bandje. Gooi hier 25% pop bij en je hebt Bourbon Avenue. De band werd opgericht door Marlon Pichel en eigenlijk ontstaan is als gevolg van een schoolproject. Bij Bourbon Avenue staat het nachtleven centraal, omdat elk bandlid vooral 's nachts of laat in de avond te voorschijn komt kunnen zij op basis van die gedachtes, vibes en ervaringen de meest catchy songs ten gehore brengen.

Darlyn
Het avontuur van Darlyn begon per toeval, toen twee muzikanten elkaar vonden na een lange periode van wisselende bands en muzikale tegenslag. Na enkele shows in kleine kroegen en huiskamers werden ze al gauw opgemerkt vanwege hun uitzonderlijke samenzang. Kort daarop verwelkomde het duo meer muzikanten bij de band en in mei 2014 namen zij hun eerste grote stap, het opnemen van de debuut single ‘I Still Recall’. Vanaf dat moment was Darlyn een feit. Verwacht bij het beluisteren van de muziek invloeden van Ray Lamontagne, Crosby Stills & Nash en My Baby, welke slechts een aantal van de vele inspiraties zijn van de band. "Darlyn" refereert naar meerdere opvallende aspecten van de band. Maar voornamelijk naar de rauwe toch elegante en rootsy sound, gekenmerkt door de imponerende stem van lead zanger Diwa.

Let op: de prijs is inclusief 1 consumptie + voor-, hoofd- en nagerecht. Dit evenement vindt plaats in het Niersdal, te gemeente Gennep.
Koop tickets ›  

zaterdag 10 september 2016 Niersdal Festival
Festival • 17:30 uur • tickets €25,00

www.roepaen.com