string(27) "summmertime-festival-gennep" Summmertime Festival Gennep

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Summmertime Festival Gennep

zaterdag 25 juni 2016

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Zaterdag 25 juni om 14.10 opent Genneps burgemeester Peter de Koning de 9e editie van Genneps zomerspektakel SUMMMERTIME op de Markt in Gennep.

Tien Weken op 'n rij staat de kern van Gennep op zaterdagmiddag en (deels) de avond bol van de activiteiten. En de aftrap wordt verricht door niemand minder dan Genneps bekendste band: ‘VAN GENNEP’, bij velen bekend van VRIENDEN VAN GENNEP LIVE, een prachtig muziekspektakel dat in Pica Mare wordt gehouden.

In het najaar van 2008 is ‘Van Gennep’ ontstaan op initiatief van Evert, Arno, Berry en Henk, allen rasmuzikanten. Er werden meer muzikanten gezocht en gevonden, bijna allen uit de regio. Doelstelling was vooral herkenbare hits te spelen, waarbij niemand stil kan blijven staan en de muzikanten zelf met plezier en passie staan te spelen. Zeer velen hebben dit inmiddels als toeschouwer/hoorder zelf mogen ervaren. Hits van bekende en minder bekende artiesten, feestmuziek en heerlijke luistersongs. Door de vette, strakke blazerssectie en de samenzang met Marcel en Maria krijgt elk nummer een aantrekkelijk VAN GENNEP-sausje.

De Markt is, dankzij de medewerking van Hotel de Kroon en café de Typhoon helemaal ingericht als een groot terras waar het goed toeven wordt op deze opening van het seizoen Summmertime 2016. Zoals iedereen al jaren gewend is, is er het vanzelfsprekend dat ook in 2016 geen entree geheven wordt en het festival dus gratis toegankelijk is . Voor meer info over het programma zie: www.summmertimegennep.com