string(4) "test" Slokop Festival 2016

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Slokop Festival 2016

zaterdag 30 juli 2016 17:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Landhorst bij Cafe Buitenlust. 

Muziekliefhebbers hebben zaterdag 30 juli al in de agenda staan, want dan is de negende editie van het gezellige `Slokop`festival in Landhorst.

Slokop is een muziekfestival zoals het bedoeld is , gedreven door een groepje enthousiaste vrijwilligers op de straat voor het cafe, zonder de tegenwoordige belevingsflauwekul : gewoon bier, friet en veel muziek en dat allemaal gratis toegankelijk!

De organisatie heeft deze keer een afwisselende line-up weten te programmeren met interessante bands uit binnen en buitenland. De band Stressed trapt om 17.00 uur af , een zeer jonge hardrock coverband uit Lottum/Horst. Daarna een thuiswedstrijd voor Alice Dee and the Addicts , deze heren en dame uit Landhorst/Wilbertoord brengen live Rock ´N Roll covers. Hillbilly Hayride is een bluegrassband uit het zuiden des lands. Naast old time originals vermaken ze het publiek graag met footstompin´bluegrass uit minder ver vervlogen tijden. Ook al zingen ze over gebroken harten , drank en andere elende, van deze muziek word je vrolijk ! Yeeha roepen mag best . Save Your Sympathy is een energieke hardrock band met een krachtige sound en zullen de bezoekers klaar stomen voor de afsluiter van deze dag : The Goddamn Gallows ! Deze spectaculaire sensatie uit Detroit U.S.A. tourt voor de tweede maal door Europa . Hun Punkrock gemixt met Metal,Bluegrass, Doom en een tipje Satan beloofd een waar spektakel te worden voor je oren en ogen. Voor wie dan nog overeind staat en de power heeft voor de afterparty kan binnen in Cafe Buitenlust terecht , The Coverant brengt daar nog Metal klassiekers waar je noog even flink op door kan dorsen.

Website
www.partycentrumbuitenlust.nl 

30/07/2016
Van 17.00 uur tot 1.00 uur
Landhorst , Cafe Buitenlust