string(13) "kermis-beugen" Kermis Beugen

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kermis Beugen

zondag 1 juli 10717

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Kermis Beugen, een zeer geslaagde kermis met activiteiten voor jong en oud!


Vrijdag 1 juli: BeerPong Challenge
Het is inmiddels een fenomeen: de Beugense BeerPong Challenge. Voor wie het niet kent; BeerPong is het spel waarbij je de balletjes aan de overkant van de tafel in de bekertjes van de tegenstander moet zien te mikken. Lukt dit? Dan moet de tegenstander het biertje opdrinken. De challenge gaat door totdat bij één van de deelnemers alle bekers van tafel zijn. 
Kijk voor meer informatie via de Facebook pagina van Kermis Beugen.

Zaterdag 2 juli: Kindermarkt en een top-coverband SLAMM!
De kinderen kunnen hun kermis-zakgeld verdienen tijdens de kindermarkt. Verkoop jij je spullen op de markt? Dan krijg jij tijdens de kindermarkt een frietje en wat drinken aangeboden door Baktaria de Aanloop en Café Het Posthuis. Verder is er een kleurwedstrijd.. In de avond verplaatsen we ons weer richting De Kuul voor het tentfeest met Coverband Slamm, een knallende coverband die foute eighties afwisselt met vette rocksongs en Top 40 nummers.
Meer weten kijk op de website!

Zondag 3 juli: 2e editie van Familie Festival Beugen Buiten
Na een zeer geslaagde eerste editie was er geen twijfel mogelijk; Beugen Buiten gaat op herhaling! Want wat was het fijn vorig jaar! De Kinderen verveelden zich geen moment en volwassenen genoten in het zonnetje op het (beach)terras.
Beugen Buiten start dit jaar stipt om half 2 met een goochelshow. Verrassend, verbazingwekkend, grappig en soms onbegrijpelijk… Dit wil je zien! Een show voor de kinderen en vooral ook een show mét de kinderen, want zij staan centraal!
Hele programma op de website!

Maandag 4 juli: Dans Matinee en coverband Lekke Band
Op maandagmiddag zorgt de KBO voor entertainment voor de senioren uit ons dorp; een dansmatinee in de tent op het Kerkplein. Zo is er dus deze kermis voor elk wat wils! Op maandagavond staat ‘Lekke Band’ in de feesttent; een knotsgekke coverband. Deze podiumbeesten zetten de tent zeker op z'n kop. Met hits van George Baker, Abba en wat je nog meer voor fouts kunt verzinnen. Deze band moet je gezien en gehoord hebben!
Graag tot op de kermis in Beugen!!!

www.kermisboxmeer.nl/beugen