string(4) "test" Concert Weijerkoor 'In Alle Staten'

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Concert Weijerkoor 'In Alle Staten'

zondag 5 juni 2016 15:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de San Salvatorkerk Kerkplein 4 te Oeffelt. 

Op zondag 5 juni aanstaande om 15.00 uur voert het Weijerkoor uit Boxmeer een concert uit ter ere van haar 30 jarig bestaan. Het concert vindt plaats in de San Salvatorkerk Kerkplein 4 (5441 BE) te Oeffelt. De kerk is open voor publiek vanaf 14.30 uur.

Het Weijerkoor bestaat 30 jaar, een mooi moment om terug te kijken! Met inspraak van alle koorleden werden mogelijke programmaonderdelen voor dit concert geselecteerd. Dat leverde een breed scala van koorwerken op, waaruit een mooie compilatie is samengesteld voor deze dag. In Alle Staten Het Weijerkoor heeft in de afgelopen 30 jaar werken uitgevoerd uit alle mogelijke tijdsperiodes, die verschillen in stijl, inhoud, taal en geografische afkomst. Op deze middag willen wij u hiervan een impressie geven. Het Weijerkoor neemt u dan ook mee op een gevarieerde reis, waarbij u allerlei muzikale landschappen passeert. Voor de pauze zal deze reis langs geestelijke werken voeren, na de pauze komt de wereldlijke muziek aan de beurt.
Het programma is dan ook bij uitstek geschikt voor mensen die niet zo bekend zijn met klassieke muziek en hiermee willen kennismaken. Dit hoeft ons vaste publiek overigens niet af te schrikken, aangezien er zeker voor elk wat wils is. Zo staan er werken van Vivaldi en Mozart op het programma, maar ook van Rossini en Kodály.

Bent u benieuwd naar het precieze programma?
Bezoek dan onze website www.weijerkoor.nl . Uitvoering Het Weijerkoor wordt bij dit concert instrumentaal begeleid door pianist Chris Kok. Deze is als repetitor verbonden aan het Gelders Opera en Operette Gezelschap en Toonkunst Zutphen en omstreken. Tevens is hij een veel gevraagd begeleider voor koorconcerten en voor solistenconcoursen voor blazers. Het concert staat onder leiding van dirigent José Doodkorte.

Informatie en verkoop
Toegangskaarten kosten € 12,00 voor volwassenen en € 8,00 voor jongeren tot 18 jaar (incl. programmaboekje en consumptie). De voorverkoop via de site van het Weijerkoor (www.weijerkoor.nl) is reeds gestart. Kaartjes zijn ook verkrijgbaar via leden van het Weijerkoor. Voor meer informatie over koor of concert kunt u onze website bezoeken.

Website
www.weijerkoor.nl 

05/06/2016
Van 15.00 uur tot 17.00 uur
San Salvatorkerk Oeffelt