string(22) "vierlingsbeek-open-air" Vierlingsbeek Open Air

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Vierlingsbeek Open Air

zaterdag 24 september 2016

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


De tweede editie van Vierlingsbeek Open Air zal plaatsvinden op 24 september 2016 in de feesttent op Sportpark Soetendaal te Vierlingsbeek.

Guus Meeuwis komt naar Bèèk. Na een voorbereidingstijd van anderhalf jaar konden we in februari de handtekeningen onder het contract zetten. En vanaf nu mogen we het dan letterlijk van de daken schreeuwen. Guus Meeuwis treed op zaterdag 24 september op tijdens Vierlingsbeek Open Air.
Dit jaar vind de tweede editie plaats van Vierlingsbeek Open Air, na een geweldige aftrap vorig jaar met Rowwen Hèze op ons Vrijthof. I.v.m. de te verwachten bezoekers aantallen zijn we op verzoek van de gemeente uitgeweken naar Sportpark Soetendaal alwaar op zaterdag 24 september de tweede editie plaats zal gaan vinden. In een super grote feesttent zullen diverse bands optreden alvorens Guus Meeuwis de bühne zal betreden.
We beginnen de avond om 19.00 uur met 30 Past 7 een superleuke rockband met een eigen geluid uit onze regio, hierna zal De Fik Erin uit Raamsdonkveer het podium betreden. Zij zijn al meerdere malen in Bèèk te horen geweest, o.a. bij de prinsenreceptie van Ron van Daal en bij Herberg Thijssen. De Fik Erin is een echte Brabantse feestband met een eigen repertoire. Als laatste band alvorens Guus optreed zijn de rockers uit Volkel BZB een band met landelijke bekendheid en een en al feest. Tussen alle optredens door zal DJ Jan Smit bekend van feestcafe De Bryenburger de zaak aan elkaar draaien met ongekende feestmuziek. Als afsluiter van een geweldige avond feest en muziek zal Guus Meeuwis met zijn band een negentig minuten lang optreden verzorgen, met zijn bekende nummers. Kortom dit wordt een avond alwaar je bij geweest moet zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar bij ticketpoint.nl of aan de bar bij Herberg Thijssen. Voor meer info kijk op onze facebookpagina.

Website
www.herbergthijssen.nl

24/09/2016
Van 19.30 uur tot 2.00 uur
Vierlingsbeek