string(4) "test" Schijt aan de Grens

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Schijt aan de Grens

maandag 26 augustus 10689

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Holthees, Venray, Geijsteren en Overloon.

Gevarieerd programma
De grens oversteken, sfeer en verrassing door kruisbestuiving vormen het uitgangspunt van het programma van Schijt aan de Grens dat even gevarieerd is als de grensregio en haar bewoners: beeldende kunst in het groen, muziek uit verschillende windstreken, de beste culinaire hapjes uit de Brabantse en Limburgse keuken of zelfs over de grensstreken, sterk visueel theater en dans op de meest ondenkbare plekken.

Onverwachte locaties

Het werken op niet voor de hand liggende locaties vormt één van de basisprincipes van Schijt aan de Grens. Leegstaande paviljoens, openlucht theaters en plekken in de openlucht maken plaats voor beeldend kunstenaars, dj’s en nieuwe concepten. De locaties worden omgetoverd tot studio’s, hangars en danstempels. Het werken op locatie creëert een ‘nieuwe realiteit’ voor creatievelingen en toeschouwers. Sommige voorstellingen krijgen hierdoor de diepgang die ze verdienen.

Dit jaar maken we gebruik van de volgende locaties:
* Holthees: Hoeve De Knol
* Venray: St. Annaterrein
* Geijsteren: Studio Haan
* Overloon:’t Helder

Breed publiek

Het festival zet de deuren wijd open voor alle leeftijden en culturen. Door een ruim aanbod aan kunstdisciplines op diverse plekken in en rond de provinciegrens tussen Venray en Boxmeer mikt Schijt aan de Grens zowel op de grote kunstliefhebber als op mensen die zelden een voet zetten in een theater- of concertzaal. Ook is het programma gericht op jong en oud.

Meer weten?
www.schijtaandegrens.nl