string(4) "test" The Dutch NK Show 2016

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

The Dutch NK Show 2016

donderdag 5 mei 2016 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Hippisch Centrum de Bergen te Wanroij 

Van 5 t/m 8 mei organiseert de SWRN (Stichting Western Riding Nederland) The Dutch NK show in het Hippische Centrum de Bergen te Wanroij. De SWRN organiseert dit evenement al meer dan 20 jaar. We zijn voor het 3e jaar te gast op deze mooie locatie. Er wordt veel gedaan om de locatie voor deze dagen om te toveren om een Western Wereld neer te zetten in het gezellige Wanroij. De camping, de stallen en de stands alles wordt opgebouwd om deelnemers en bezoekers een prachtig evenement te bieden. Er wordt 4 dagen Western Paardensport op alle niveaus en met veel onderdelen.

Dit evenement onderscheid zich door de ruiters op verschillende rassen en verschillende onderdelen een podium te bieden. Door deze verscheidenheid aan onderdelen en niveaus is het de plek waar de ruiters, grooms en een ieder die de paardensport een warm hard toe draagt elkaar. In een gezellige sfeer is er veel te zien en te beleven. Met verschillende stands waar van alles te zien en te koop is. Op donderdag starten de beginnende wedstrijdruiters en op zaterdag en zondag wordt er door de ervaren wedstrijdruiters gestreden voor de verschillende titels Nederlands Kampioen. Voor een ieder die deze tak van paardensport nog niet kent een mooie gelegenheid om hier kennis mee te maken en voor iedereen die dat al wel heeft zijn kennis te vergroten. Of gewoon te genieten van deze fantastische tak van sport. Om een indruk te geven van dit evenement: klik hier.

Het gehele evenement is vrij toegankelijk voor iedereen. Burgemeester mevrouw Sijbers, zal op zaterdagavond één van de Nederlands Kampioenen huldigen. Mede dankzij de vrijwilligers, de standhouders, sponsoren en de deelnemers kunnen wij er ook dit jaar weer een fantastisch evenement van maken.

Website
www.swrn.info 

05/05/2016
Van 10 uur tot 20 uur
Hippisch Centrum de Bergen te Wanroij