string(4) "test" Schrijfwandeling op Landgoed Mariëndaal

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Schrijfwandeling op Landgoed Mariƫndaal

zondag 22 mei 2016 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Op zondag 22 mei organiseert IVN Grave samen met schrijfdocent en dichter Monica Boschman een wandeling op Landgoed Mariëndaal in Velp. 

De wandeling start om 14.00 uur bij kinderboerderij Buiten-“Gewoon” en duurt ongeveer 2 uur

De ‘schrijfwandeling’ volgt een deel van de route van het Zwietenpad, een wandelroute op Mariëndaal. Schrijfcoach Monica Boschman laat de deelnemers met hun pen naar het landgoed kijken en zo van alles ontdekken. Over de omgeving, maar vooral over de eigen manier van kijken. Op verschillende plaatsen zijn er verrassende schrijfoefeningen. De natuur is hierbij de belangrijkste gids! Na afloop van de wandeling is er koffie in het Buitenhuis, het clubgebouw van IVN en kinderboerderij, wordt er nagepraat en kunnen eigen teksten worden voorgelezen.

Monica Boschman heeft een passie voor begrijpelijk schrijven, levensverhalen en gedichten. Ze schrijft onder andere gedichten, boeken, artikelen en teksten voor websites. Ook geeft ze communicatie- en schrijfcursussen. Monica woont in Gassel en was van 2012 tot 2014 regiodichter van de Noordelijke Maasvallei.

Deelname
Iedereen kan deelnemen aan deze ‘schrijfwandeling’; schrijfervaring is niet nodig, het is wel handig zelf pen en papier mee te nemen. De route is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Parkeren kan op de parkeerplaats vóór de brede school.
De kinderboerderij ligt achter de brede school op Landgoed Mariëndaal, Beukenlaan 8, 5363 RA Velp.

Meer weten over wat er allemaal in Grave te beleven valt? www.beleefgrave.nl