string(4) "test" Kasteelronde en Parkfeest

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kasteelronde en Parkfeest

zondag 22 mei 2016 11:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


 Start en finish voor Grand Café ‘t Lagerhuis aan de Beerseweg.

zondag 22 mei in Mill

Wielerclub Mill en Wielervereniging de Maaskant organiseren op zondag 22 mei voor de 7e keer onder de naam “Kasteelronde” een wielerwedstrijd in Mill. Tijdens deze dag worden er vanaf 11.30 uur diverse KNWU-wedstrijden verreden. Tijdens deze Kasteelronde is er in het aan het parcours gelegen Landschapspark ook het een en ander te beleven. Daar organiseert feestorkest Toeternietoe dat weekend namelijk het Parkfeest. Toegang voor zowel de Kasteelronde als het Parkfeest is gratis.

Tijdens deze 7e Kasteelronde staan er diverse wielerwedstrijden op het programma. Dit jaar weer terug op de wieler-agenda van de Kasteelronde, de funklasse. Dit is een wedstrijd voor toerrijders van wielerclubs uit de regio die GEEN wedstrijdlicentie hebben.

Het parcours met Start en finish op de Beerseweg ter hoogte van grandcafé zaal ‘t Lagerhuis heeft een lengte van 2195 meter. De volgende wegen vormen het parcours: Beerseweg - Groenedijk - Looierijweg - Brandsestraat - Voordijk - Kolkweg - Beerseweg. Op zondag 22 mei zijn deze wegen afgesloten en geldt er een omleidingsroute.

Programma Kasteelronde zondag 22 mei 2016
11.30 uur Masters 60+ 50 km;
13.00 uur Sportklasse 50 km;
14.30 uur Funklasse 35 km;
15.45 uur Amateurs 65 km;

Kijk voor meer informatie op www.kasteelrondemill.nl. Daar zijn ook de contactgegevens te vinden en kan men inschrijven voor deelname aan de Funklasse. Tevens is de organisatie altijd op zoek naar sponsoren die dit evenement financieel of materieel willen ondersteunen. U kunt voor meer informatie ook mailen naar info@kasteelrondemill.nl