string(31) "bourgondisch-boxmeer-10e-editie" Bourgondisch Boxmeer 10e editie

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Bourgondisch Boxmeer 10e editie

zaterdag 14 mei 2016 17:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Smaakmakend Bourgondisch Boxmeer ligt in het Weijerpark, centrum Boxmeer achter Cultureel Centrum De Weijer: De Raetsingel 1, 5831 KC Boxmeer 

Smaakmakend evenement op het Weijerpark

Bourgondisch Boxmeer is een zeer gezellig en ontspannen culinair evenement, omlijst met rustige live muziek. De opbrengst is bestemd voor de Stichting Furaha Orphans dat zich inzet voor weeskinderen in Homa Bay, Kenia. Lokale en regionale horeca- en aanverwante bedrijven worden in de gelegenheid gesteld zich aan een breed publiek te presenteren (in 2015 ± 3000 bezoekers). Restaurateurs laten zien wat zij in hun mars hebben; zij verkopen verschillende kleine gerechtjes. 

Het culinair evenement wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd en zal voor de vijfde keer in het Weijerpark in Boxmeer plaatsvinden. Een locatie die centraal gelegen is, goed bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid.
In het park komt een 15-tal pagode-tenten te staan rondom een centraal podium. De pagode-tenten en terrassen worden door de deelnemende bedrijven zelf ingericht. De zaterdag zal een gezellige feestavond worden en op zondag is er speciale aandacht voor de familie. Van 14.00 - 18.00 uur voor de kinderen een mini-Bourgondisch Boxmeer met leuke activiteiten in samenwerking met Stichting Doe je mee.

Openingstijden: Zaterdag 17.00 tot 0.00 uur en zondag 14.00 - 0.00 uur.
Entree € 5,-. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Voorverkoopadressen entreetickets en passe-partout: Hotel-Restaurant Riche in Boxmeer, Café Eethuis Zaal Het Posthuis in Beugen, Restaurant Smaak in Cuijk en Oele Tôn's Gasterij in St. Anthonis. Uiteraard zijn er ook de tickets te koop bij de entree tijdens Bourgondisch Boxmeer op het Weijerpark.

www.bourgondischboxmeer.nl