string(35) "freeb-en-bzb-op-millse-pulling-2016" Freeb en BZB op Millse Pulling 2016

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Freeb en BZB op Millse Pulling 2016

dinsdag 4 juni 10554 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016 is er aan de vd Bogaartweg in Mill weer het fameuze Tractor en Truck Pulling Weekend

Ale 2 de dagen is er ook voor kinderen het een en ander te beleven. Op zaterdagavond is er in de grote feesttent volop feest met Freeb (voorheen Free Beer) en BZB (Band Zonder Banaan). De Early bird kaartverkoop voor de zaterdagavond start binnenkort.

Zaterdag 4 juni:
De eerste Tractor en Truck Pulling wedstrijden starten zaterdag 4 juni om 18.00 uur. Om 21.00 uur gaat er vervolgens in de grote tent een feest van start met Freeb in het voorprogramma en daarna BZB.

Freeb
"Wij zijn getuige van de geboorte van de nieuwe White Stripes!" Dat zei Van Dik Hout-frontman Martin Buitenhuis in 2013. Freeb (voorheen Free Beer), bestond toen nog alleen uit Reg Verstegen (zang-gitaar) en Edd van de Steeg (drums). Sinds januari 2014 maakt ook Gijs van Hout (bassist) deel uit van de band. De setlist is een mix van eigen nummers en covers van onder meer Blink 182, Nirvana, Queens Of The Stone Age, Rage Against The Machine. Die eigen nummers staan dicht bij de belevingswereld van zanger Reg.

BZB
BZB hoeft weinig toelichting. Want wat ooit als een eenmalig optreden begon is nu, ruim twee decennia later, nog steeds een begrip in het Nederlandse live-circuit. Met een enorme bak live ervaring is de band uitgegroeid tot een muzikale kameleon die zich op elk podium thuis voelt. Dit hebben ze al bewezen op alle grote festivals zoals Pinkpop, Parkpop, FestyLand, Lowlands, Paaspop en Zwarte Cross. Aan dit lijstje kunnen de heren van BZB vanaf 4 juni ook de Millse Pulling toevoegen.

Zondag 5 juni:
De zondag is een echte Familiedag met een Tractor Pulling en veel vermaak voor kinderen. Dit alles van 10.00 uur tot 18.00 uur. Aan de start van de pulling de ronkende motoren van de boeren-klasse, sport-klasse en specials. Voor de kinderen is er uiteraard ook volop vermaak.

Kijk regelmatig op de site www.millsepulling.nl voor de actuele informatie en start ticketverkoop.