string(32) "open-atelierroute-17-en-24-april" Open Atelierroute 17 en 24 april

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Open Atelierroute 17 en 24 april

zondag 17 april 2016 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


De 20 ateliers, werkplaatsen, tuinen en expositieruimtes zijn gratis toegankelijk en te herkennen aan de oranje kunstbanners.  

Er is op veel plaatsen in Brabant kunst te zien maar Sint Anthonis met haar Open Atelier Route blijft toch ieder jaar weer een apart en verrassend evenement. Dit blijkt ook uit een jaarlijkse stijging van het aantal bezoekers.

Beste kunstliefhebbers; we gaan weer twee fantastische zondagen tegemoet. Kunstenaars en hun gastkunstenaars willen hun publiek maar al te graag vertellen waar ze mee bezig zijn. De leden van Kunstkring Sint Anthonis zijn constant op zoek naar vernieuwing, naar verbetering zodat het altijd weer spannend is om hun werk te zien. De 20 ateliers, werkplaatsen, tuinen en expositieruimtes zijn gratis toegankelijk en te herkennen aan de oranje kunstbanners.

In het gemeentehuis ligt niet alleen uitgebreide informatie klaar maar de hal is ingericht als expositieruimte met werk van alle kunstenaars.

Kom op zondag 17 en op zondag 24 april naar Sint Anthonis. Vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur staan de kunstenaars graag tot uw beschikking.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.kunstkring.com. Bent u geïnteresseerd in meer nieuws over de Kunstkring dan kunt u zich op deze website inschrijven op de nieuwsbrief. 

Foto:
Boschtroon van Juul Baltussen op de Brink voor het gemeentehuis. Een filmpje van de troon kunt u bekijken via de link: http://www.omroepbrabant.nl/?news/247126812/Kunstenaar+zoekt+mooi+plaatsje+in+Den+Bosch+voor+Jeroen+Boschtroon+van+duizend+kilo+ijzer+.aspx
(foto: Frans Jacobs, Kunstkring sint Anthonis).