string(4) "test" Vierdaagse Orkest - Rooie Loper Concert

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Vierdaagse Orkest - Rooie Loper Concert

zaterdag 16 juli 2016 20:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de Schouwburg van Cuijk aan de Grotestraat 62 in Cuijk. 

Vierdaagse Orkest - Rooie Loper Concert
Een prachtig muzikaal spektakel door het Vierdaagse Orkest.

Maak kennis met een heel bijzondere muziekavond. Een wervelende show met muziek, zang en dans van hoog niveau uitgevoerd door het Vierdaagse Orkest.

Het traditionele Rooie Loper Concert is de première van het Vierdaagse Orkest, wat al vele jaren succes boekt met optredens in o.a. Wijchen, Boxmeer, Cuijk en Nijmegen in de week van de Nijmeegse Vierdaagse. Het Vierdaagse Orkest wordt gevormd door getalenteerde muzikanten uit voornamelijk het Land van Cuijk en Rijk van Nijmegen. Het orkest treedt aan met een getalenteerd combo en een enthousiaste zanggroep.

Onder de algehele muzikale leiding van Bart van Zutven brengt het Vierdaagse Orkest een avondvullend programma met een mix aan muziekstijlen. Van serieuze werken tot vrolijke meezingnummers, van harmoniemuziek op hoog niveau tot pop- en filmmuziek. Voor de muzikanten een muzikale uitdaging, voor het publiek zo afwisselend, dat het van begin tot einde boeiend is.

De zanggroep staat onder leiding van vocalcoach Stephanie van Werkhoven en regisseur Roel Verheggen. Laat u zich verrassen en geniet van een prachtig muzikaal spektakel.

www.vierdaagseorkest.nl

Rooie Loper Concert
zaterdag 16 juli
20:15 uur
Theaterzaal
muzikaal spektakel
€ 15,00

www.schouwburgcuijk.nl

Foto: Rob van Hassel.