string(41) "poetisch-ontbijt-bij-wereldtuin-verdeliet" Poëtisch ontbijt bij Wereldtuin Verdeliet

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Poëtisch ontbijt bij Wereldtuin Verdeliet

zondag 13 maart 2016 09:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de Wereldtuin Verdeliet aan de Toermalijnlaan 40 in Cuijk. 

Liefhebbers van gedichten zijn zondag 13 maart a.s. van harte welkom bij het poëtisch ontbijt. Tussen 9.30 en 11.30 uur kunnen zij smullen van woorden, klanken, een broodje, een eitje en meer.

Het programma is smaakvol, met drie bijzondere dichters: Ans van Kessel, Frouke Arns en Saskia van Leendert.
Ans van Kessel (Stevensbeek) viel regelmatig met haar gedichten in de prijzen en is een bekende gast op poëziepodia in de regio.
Frouke Arns (Malden) is vanaf begin 2015 stadsdichter van Nijmegen. Ze publiceerde o.a. de bundel Mensen die je misschien kent. In januari haalden twee van haar gedichten de Top 100 van de Türing Gedichtenwedstrijd.
Saskia van Leendert (Nijmegen) publiceerde enkele bundels en is een van de samenstellers van Mag ik je aandacht, een verzameling van Nederlandstalige poëzie voor mindfullness. De dichters dragen voor en worden kort geïnterviewd door presentator Monica Boschman. Uiteraard is er ruimte om lekker te ontbijten en om je te laten meevoeren door klankkunstenaar Jack Peters van de Schaapshoeve in Langenboom. Hij maakt met klank verhalen voelbaar zonder dat daar woorden voor nodig zijn.

Aanmelden
Het poëtisch ontbijt kost € 10,00 euro per persoon, inclusief eten en drinken. Aanmelden kan tot woensdag 9 maart a.s. via e-mail: verdeliet@hotmail.com, onder vermelding van je naam en het aantal personen. In 2016 is het poëtisch ontbijt ook nog op zondag 19 juni en zondag 18 september.

Website
Meer informatie: www.wereldtuinverdeliet.nl.  

13/03/2016
Van 9.30 uur tot 11.30 uur
Wereldtuin Verdeliet, Toermalijnlaan 40, 5431 ZK Cuijk