string(27) "dansen-met-live-blaasmuziek" Dansen met Live Blaasmuziek

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Dansen met Live Blaasmuziek

zondag 28 februari 2016 13:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In gemeenschapshuis De Jachthoorn aan de wethouder Lemmenstraat 13 te Sint Hubert. 

Zondagmiddag Dansen met Live Blaasmuziek in Sint Hubert

Zondag a.s. kunnen in Sint Hubert de voetjes van de vloer. 2 Live bands zorgen voor de juiste sfeer.
Om 13.30 zal "Blaskapelle Fresia"o.l.v. Simon Meurs de Jachthoorn vullen met blaasmuziek. Het programma van "Blaskapelle Fresia" bestaat uit traditionele Böhmisch, Mährische blaasmuziek met pittige marsen, vloeiende walsen, karaktervolle polka’s, speciale solisten, maar ook gezellige stemmingsmelodieën; instrumentale nummers en titels met zang. Bij de Europese kampioenschappen van 2015 in Kerkrade haalde dit orkest in de “Oberstufe” een fantastische derde plaats, een prestatie van formaat voor het in 2012 opgerichte orkest.
Het zal een feest zijn zondag in Sint Hubert dit orkest te horen. Om 16.00 uur wordt het programma vervolgd door Bigband The Black Pearls, opgericht in 2010, bestaat uit zo’n 25 muzikanten onder leiding van Niels Hendriks. De instrumentale klanken worden meermaals versterkt door zang. The Black Pearls beschikt over een breed scala aan muziekgenres en -stijlen. Van swingende popmuziek tot rock ’n roll, funk en een vleugje jazz. Op de speciaal aangelegde dansvloer in de Jachthoorn in St.Hubert is iedereen van harte welkom. En natuurlijk zijn er ook genoeg tafels en stoelen om even bij te komen en van de muziek te genieten.

Entree inclusief consumptie 4,50 in de voorverkoop en 5 euro aan de zaal (indien nog voorradig).
Kaarten zijn verkrijgbaar in de jachthoorn of via VoorverkoopOnsGenoegen@hotmail.com. Dit evenement wordt georganiseerd vanwege het 125-jarig bestaan van Harmonie Ons Genoegen, alle muziek/dansliefhebbers worden hiervoor van harte uitgenodigd.

Website
https://www.facebook.com/events/565317543634855/

28/02/2016
Van 13.30 uur tot 18.00 uur
Sint Hubert, gemeenschapshuis "de Jachthoorn" wethouder Lemmenstraat 13