string(4) "test" Gekleurd zout maken voor toekomstige speeltuin Boxmeer

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Gekleurd zout maken voor toekomstige speeltuin Boxmeer

woensdag 24 februari 2016 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij de Jan Linders aan de Koorstraat 10 in Boxmeer.

Gekleurd zout maken voor toekomstige speeltuin Boxmeer!

De Stichting Recreatie en Meer wil in 2017 een grote “groene” natuurlijke speeltuin gerealiseerd hebben. Hier zijn financiële middelen voor nodig. Het Jan Linders Fonds ondersteunt dit initiatief door samen met de stichting het gehele jaar door activiteiten aan te bieden waarvan de opbrengst geheel naar de speeltuin gaat. En nog mooier! De opbrengst wordt zelfs verdubbeld door Jan Linders. Jij komt toch ook?

De eerste activiteit is het maken van gekleurd zout op woensdagmiddag 24 februari van 14.00 uur tot 16.00 uur bij de Jan Linders aan de Koorstraat 10 in Boxmeer. Kosten €2,50 te betalen bij inschrijving of voor aanvang van de activiteit Inschrijven: Voor 22 februari bij de kassa van Jan Linders of via info@speeltuinboxmeer.nl Leeftijd: 4 tot 15 jaar

Jij wilt toch ook een grote speeltuin in Boxmeer? Kom dan zo vaak mogelijk naar de activiteiten bij Jan Linders in Boxmeer. Dan steun je niet alleen het initiatief maar je hebt ook nog eens een super gezellige creatieve middag samen met je vriendjes. Tot dan!

Nieuwsgierig naar de andere activiteiten? Kijk op www.facebook.com/speeltuin

Website
https://www.facebook.com/Speeltuin 

24/02/2016
Van 14 uur tot 16 uur
Jan Linders, Koorstraat 10 Boxmeer